De juiste snelheid en beveiliging

Het maken van verbindingen is onze tweede natuur. We bieden u altijd de nieuwste en meest innovatieve oplossingen. Ook op het gebied van Internet kijken we wat in uw situatie het beste is. We verkopen niets wat u niet nodig heeft, maar zorgen voor snelheid en beveiliging van de Internetverbinding die bij uw bedrijf of organisatie past.

Bij ons stopt het niet met enkel het leveren van een Internetverbinding, maar ook het zo goed mogelijk beveiligen. In de huidige maatschappij wordt het steeds belangrijker om uw waardevolle en vertrouwelijke bedrijfsgegevens te beschermen tegens Cybercriminelen. Dit is de reden dat wij u ook Security Packs aanbieden voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.

 

 

Hier kunt u het bestelformulier downloaden

 

Supersnelheden op maat

Protect levert óók eigen Internetdiensten voor op glasvezel van lokale iniatieven, zoals Midden-Brabant Glas, Breedband Tilburg, Kempen Glas en Brofiber. Snel en betrouwbaar Internet over uw glasvezel en de mogelijk tot een non-overbooked Internetdienst voor een scherpe prijs! Naast de standaard snelheden leveren wij ook snelheden op maat zonder datalimiet! Protect verstrekt zelf de publieke IP-adressen; geen Ripe formulieren, geen rompslomp!

Naast onze eigen Internetdiensten leveren wij ook Business Fiber van Deltafiber, Eurofiber, KPN, NDIX, Odido, Unet en Ziggo. De prijzen van deze aanbieders vragen wij voor op, waarna wij u een vrijblijvende offerte toesturen.

 

Beschikbare diensten over uw glasvezel

Naast Internet kunnen wij u aparte VLAN’s leveren voor andere diensten zoals o.a. VoIP en Back-up online. De diensten op deze VLAN’s kunnen wij integraal voor u verzorgen.

  • SIP trunks
  • Hosted telefonie
  • Vast-mobiele integratie
  • Unified Communications
  • Cloud oplossingen

Vestigingen buiten het glasvezelnetwerk koppelen binnen een IP-VPN en het huren van rackspace in een van onze Colo’s kunnen wellicht interessante optie zijn.

Voor persoonlijk advies over de juiste verbinding kunt u met ons een vrijblijvende afspraak maken, waarin wij u goed kunnen adviseren. U kunt ons telefonisch bereiken op 013 – 549 94 00 of een e-mail sturen naar: info@protectgroup.nl.