De juiste snelheid en bereikbaarheid

Het maken van verbindingen is onze tweede natuur. We bieden u altijd de nieuwste en meest innovatieve oplossingen. Ook op het gebied van internet kijken we wat in uw situatie het beste is. We verkopen niets wat u niet nodig heeft, maar zorgen voor snelheid en bereikbaarheid die bij u past.

 

Hier kunt u het bestelformulier downloaden

 

Supersnelheden op maat

Protect levert u snel en betrouwbaar Internet over uw glasvezel en alles non-overbooked! Naast de standaard snelheden leveren wij ook snelheden op maat zonder datalimiet! Protect verstrekt zelf de publieke IP-adressen; geen Ripe formulieren, geen rompslomp!

 

Beschikbare diensten over uw glasvezel

Naast Internet kunnen wij u aparte VLAN’s leveren voor andere diensten zoals o.a. VoIP en Back-up online. De diensten op deze VLAN’s kunnen wij integraal voor u verzorgen.

  • SIP trunks
  • Hosted telefonie
  • Vast-mobiele integratie
  • Unified Communications
  • Cloud oplossingen

Vestigingen buiten het glasvezelnetwerk koppelen binnen een IP-VPN en het huren van rackspace in een van onze Colo’s kunnen wellicht interessante optie zijn.

Voor persoonlijk advies over de juiste verbinding kunt u met ons een vrijblijvende afspraak maken, waarin wij u goed kunnen adviseren. U kunt ons telefonisch bereiken op 013 – 549 94 00 of een e-mail sturen naar: info@protectgroup.nl.