Altijd up-to-date in de Cloud

In de cloud werken is veilig, gemakkelijk en flexibel. Overal toegang tot uw bestanden of e-mail, waardoor u overal en altijd kunt werken. Bovendien verliest u geen tijd aan het installeren, bijwerken van updates of synchroniseren van programma’s.

Wij richten uw omgeving in, beheren de applicaties voor u en leveren support als u vragen heeft over het gebruik of problemen heeft met programma’s. Bij nieuwe medewerkers voegen wij eenvoudig gebruikers toe aan uw abonnement en ook wanneer er gebruikers moeten worden afgeschaald. Met een maandabonnement kunt u profiteren van efficiënt werken op een veilige manier en bent u als bedrijf of organisatie flexibel.

Microsoft 365

Overal en altijd efficiënt werken met de vertrouwde Office-applicaties. U heeft toegang tot uw e-mail en bestanden. Deze bestanden worden opgeslagen in de cloud. U kunt deze offline bewerken. Handig als er geen internettoegang is! U deelt realtime informatie met anderen. Met Microsoft 365 wordt online samenwerken nog eenvoudiger.

Microsoft Office
Word, Excel en PowerPoint samen in één app, zodat u ook onderweg kunt creëren en bewerken.

Microsoft OneDrive
Bewaar en bekijk al uw bestanden en foto’s op alle apparaten. Bewaar Office-documenten op OneDrive en gebruik automatisch opslaan en eenvoudig delen.

Microsoft Teams
Op afstand vergaderen, chatten of bellen? Met Microsoft Teams werkt u samen op één plek. MS Teams is standaard inbegrepen in alle zakelijke Office-licenties.

Microsoft Exchange
Met Microsoft Exchange hebben u en uw collega’s overal en altijd toegang tot uw e-mail, agenda en contacten. Op die manier werkt u slimmer en soepeler samen.

Microsoft SharePoint
Microsoft SharePoint is een krachtige tool voor het opslaan, ordenen, delen en openen van informatie. En voor het samenwerken in teams.

Microsoft Defender

Microsoft Defender voor Eindpunt levert toonaangevende eindpuntbeveiliging voor Windows, macOS, Linux, Android, iOS en netwerkapparaten en helpt snel een eind te maken aan aanvallen, de schaal van je beveiligingsresources aan te passen en uw verdediging te ontwikkelen. Geleverd op cloud-schaal, met ingebouwde AI die werkt met de breedste bedreigingsinformatie in de branche. Onze uitgebreide oplossing maakt detectie mogelijk van alle eindpunten en zelfs netwerkapparaten, zoals routers, in uw omgeving. Het biedt vulnerability management, eindpuntbeveiliging, eindpuntdetectie en response (EDR), verdediging tegen mobiele dreigingen en beheerde opsporing van bedreigingen en dat allemaal binnen een enkel, uniform platform.

Elimineer de blinde vlekken in je omgeving
Ontdek onbeheerde en ongeautoriseerde eindpunten en netwerkapparaten en beveilig deze middelen met geïntegreerde werkstromen.

Ontdek beveiligingsproblemen en onjuiste configuraties in realtime
Breng beveiliging en IT samen met Beheer van bedreigingen en beveiligingsproblemen om snel beveiligingsproblemen en onjuiste configuraties te kunnen ontdekken, prioriteren en herstellen.

Krijg bedreigingscontrole en -analyse op expertniveau
Geef uw beveiligingscentrum meer mogelijkheden met Microsoft Threat Experts. Krijg diepgaande kennis, geavanceerde bedreigingscontrole, analyse en ondersteuning om kritieke bedreigingen te herkennen in uw unieke omgeving.

Ga snel en op schaal van waarschuwing naar herstel
Onderzoek waarschuwingen automatisch en herstel complexe bedreigingen in enkele minuten. Pas aanbevolen procedures en intelligente besluitvormingsalgoritmen toe om actieve bedreigingen te herkennen en te bepalen welke actie moet worden ondernomen.

Blokkeer geavanceerde bedreigingen en malware
Bescherm tegen nooit eerder geziene polymorfe en metamorfe malware en bedreigingen met of zonder bestanden dankzij beveiliging van de volgende generatie.

Detecteer en reageer op geavanceerde aanvallen
Detecteer aanvallen en zero-day-bedreigingen met geavanceerde gedragsanalyses en machine learning.

Elimineer risico’s en verklein je aanvalsoppervlak
Gebruik verkleining van het aanvalsoppervlak om het aantal gebieden waar uw organisatie kwetsbaar kan zijn voor bedreigingen te minimaliseren.

De software gebruikt geavanceerde AI-leerprocessen om ransomware tegen te houden, zodat gebruikers veilig online kunnen werken, surfen, winkelen en bankieren.

De Maximum Security software van Trend Micro biedt een optimale bescherming en beschermt de privacy van de gebruiker, beveiligt transacties, blokkeert webbedreigingen en phishing e-mails, optimaliseert de prestaties van het apparaat en beheert wachtwoorden.

Azure Virtual Desktop

Met Azure Virtual Desktop kunt u in enkele minuten veilig werken op afstand. De vertrouwdheid en compatibiliteit van Windows 11 met de nieuwe schaalbare multisessie-ervaring voor uw medewerkers. Door gebruik te maken van de bestaande in aanmerking komende Windows-licenties kunt u kosten besparen.

Vrijwel overal Windows 11-bureaubladen en -toepassingen
Bied werknemers de beste gevirtualiseerde ervaring met deze oplossing die volledig is geoptimaliseerd voor Windows 11 en Microsoft 365.

Ingebouwde, intelligente beveiliging
Houd uw toepassingen en gegevens beveiligd en conform de beveiligingsfunctionaliteit waarmee u proactief bedreigingen kunt detecteren en corrigerende acties kunt uitvoeren.

In enkele minuten implementeren en schaal aanpassen
Vereenvoudig de implementatie en het beheer van uw infrastructuur en pas snel de schaal aan op basis van de behoeften van uw bedrijf of organisatie.

Kosten verlagen met bestaande licenties
Gebruik bestaande in aanmerking komende licenties om kosten te verminderen met een moderne infrastructuur voor virtuele bureaubladen (VDI) in de cloud en betaal alleen voor wat u gebruikt.

Windows 365

Windows 365 combineert de kracht en beveiliging van de cloud met de veelzijdigheid en eenvoud van de pc. Van contractanten en stagiaires tot softwareontwikkelaars en industrieel ontwerpers, Windows 365 biedt een verscheidenheid aan nieuwe scenario’s voor de nieuwe manier van werken.

Uw Windows in de cloud
Stream uw apps, gegevens, inhoud en instellingen vanuit de Microsoft Cloud naar elk gewenst apparaat.

Schaal uw bedrijf met de kracht van de cloud
Windows 365 kan u helpen uw bedrijf te laten groeien, terwijl u de risico’s vermindert en de kosten beheert.

Productiviteit verhogen
Stel werknemers in staat om te werken wanneer en waar ze willen, met Windows in de cloud, gestreamd op elk apparaat.

Beperk risico’s
Verminder de beveiligingsrisico’s door informatie op te slaan en te beveiligen in de cloud, niet op apparaten.

Bespaar maximaal 16%
Wanneer u Windows 11 Pro of Windows 10 Pro gebruikt komt u in aanmerking voor korting op Windows 365 Business.

Naast de bovengenoemde cloud diensten bieden wij ook andere aan. Na een inventariserend gesprek kijken wij wat het beste bij uw bedrijf of organisatie past. Voor een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen
via telefoonnummer 013 – 549 94 00 of mail info@protectgroup.nl.