Veilig, stabiel en snel

Een veilig, stabiel en snel WiFi netwerk is tegenwoordig onmisbaar voor ieder bedrijf of organisatie. Het is daarom uiterst belangrijk om een goede sitesurvey op locatie uit te voeren. Hierdoor is vooraf goed inzichtelijk welke andere signalen of dat de bouwkundige constructie van een bedrijfspand invloed kunnen hebben op WiFi. Door de sitesurvey uit te laten voeren weten we precies waar accespoints geplaatst moeten worden om overal een goede dekking te kunnen realiseren.

Met onze WiFi oplossingen bent u klaar voor de toekomst. Met de modernste WiFi-oplossing WiFi 6 is het netwerk niet alleen sneller, maar heeft een betere dekking en vooral minder last van opstoppingen in het WiFi 6-netwerk.

Met de nieuwste en sterkste versleutelingsstandaard WPA3 bent u tevens hackers een grote stap voor, doordat ze niet langer geautomatiseerd lijsten met wachtwoorden in kunnen voeren. Met Internet of Things (IoT) kunt u apparaten veilig koppelen.

Bent u geïnteresseerd in onze veilige, stabiele en snelle WiFi-oplossingen? Dan geven wij u graag een passend advies wat bij uw bedrijf of organisatie past. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden via telefoonnummer 013 – 549 94 00 of mail info@protectgroup.nl.