Betrouwbare hosting

Of het nu gaat om hosting van uw domeinnaam, e-mail, website of webshop wij zorgen ervoor dat de diensten optimaal 24/7 bereikbaar zijn.


Domeinnaam
Om op Internet goed gevonden te kunnen worden is een domeinnaam erg belangrijk. Wanneer u een goed idee heeft voor een nieuw bedrijf of project dan leggen wij wanneer de domeinnaam nog beschikbaar is, voor u vast.

✓ Domeinomleiding
✓ 5 subdomeinen
✓ Uitgebreid DNS-Beheer
✓ NS-records configureren


E-mail
Voeg uw postvakken veilig en versleuteld toe aan je favoriete mailprogramma of app.

✓ IMAP/POP3 toegang
✓ Reclamevrij
✓ 25 tot 100 postvakken
✓ Toegang vanaf alle apparaten
✓ Ook leverbaar vanuit Microsoft 365


Hosting website of webshop
In onze hostingpakketten krijgt u een gratis SSL-certificaat met daarbij alle belangrijke features voor uw website of webshop. Wij kunnen voor u een nieuwe domeinnaam registreren of een bestaande verhuizen. Met het gratis verkregen SSL-certificaat zorgt u voor een veilige dataoverdracht, wat tevens vertrouwen geeft aan uw bezoekers. Onze hostingpakketten beschikken tevens over e-mail, waardoor wij zonder extra maandelijkse kosten voor u e-mailadressen aanmaken.

✓ Veilige hosting voor uw website of webshop
✓ Snelle SSD-schijven waardoor korte laadtijd
✓ Programmeren van eigen website of webshop
✓ Gebruik van CMS


WordPress hosting website of webshop
Met WordPress maakt u snel een professionele website. Dit contentmanagementsysteem is het meest gebruikte ter wereld met snelle performance en extra veiligheid.

✓ Automatisch de nieuwste versie
✓ Snelle SSD-schijven waardoor korte laadtijd
✓ Eenvoudig snel te gebruiken


Webdesign
Wanneer u zich liever concentreert op de bedrijfsvoering van uw eigen bedrijf of organisatie en niet in het opzetten van een nieuwe website, dan kunnen wij voor u de volledige website opbouwen. Lees voor meer informatie hierover bij webdesign, zodat u kunt kijken of deze dienst van Protect bij u past.

Hosting van Protect is maatwerk. Wij geven u dan ook graag een passend advies wat bij uw bedrijf of organisatie past. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden via telefoonnummer 013 – 549 94 00 of mail info@protectgroup.nl.